Vyhodnocení 1. Soutěže

13. listopadu 2015 v 18:21

Tak a máme to tady! Uzavírám naši 1. soutěž. Účastnili se pouze tři hráči, ale doufám že se sem postupem času bude zapojovat i více aktivních jako jsou účastníci této soutěže. Tímto jim moc děkuji za účast, moc mě to potěšilo. A teď už honem na výsledky!


No, přiznávám že to bylo opravdu těžké, vybrat naši ikonku blogu která ho bude reprezentovat. Ale přeci jen jsem se pokusila o zhodnocení. Ale nebojte! Každý kdo se účastnil dostane malou odměnu i když nevyhrál. Pokud si dobře vzpomínám, tak na ikonce měla/y být hlavně legenda/y. To jste všichni splnili. Ale která se mi líbila nejvíc? Jdme na vyhodnocení!

3. místo
.
.
.
.
.
.
.
.
Obrázek Dragy!
Cena-100,-

2. místo
.
.
.
.
.
.
.
.
Obrázek Mianny!
Cena-300,-

A konečně 1. místo! Kdo se umístil?
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Ano, je to obrázek Rocka!
Cena-500,- a 3x Rare candy!


Uh, to mi dalo zabrat. Opravdu dlouho jsem se rozmýšlela nad obrázekm Mianny a Rocka, ale Mew prostě vyhrál..
MOC Vám všem děkuji za účast ;)

Vaše Adminka Natka



 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Venosaurka Venosaurka | 13. listopadu 2015 v 18:29 | Reagovat

Nechápu vždyť byl mew jasně nejhorší taky se  mněla přihlásit mewa navíc ne že mi to vaďí jak je to udělaný že mew je tlustej přitom to má bejt hubená létající veverka

2 true-pokemon-game true-pokemon-game | 13. listopadu 2015 v 18:32 | Reagovat

[1]: Promiň, ale takto jsem se rozhodla..

3 Venosaurka Venosaurka | 13. listopadu 2015 v 18:36 | Reagovat

A necheš tam dát všechny podle mně si tě rocko uplatil mewem a přitom je gif těší najít takže já něco z miannou upeču protože mně stoho obrázku neni dobře jelikož maskotem je mew což znamená že o ikonce mewa si mněla rozhodnou ty ne že ti to rocko nastřelí

4 true-pokemon-game true-pokemon-game | 13. listopadu 2015 v 18:43 | Reagovat

[3]: Nemohu tam dát všechny a nesouhlasím s tím že gif je těžší najít. Neboj se, však ona ještě bude soutěž a to brzy ;))

5 Venosaurka Venosaurka | 13. listopadu 2015 v 18:44 | Reagovat

Ok ale bude to kvíz jo a nemůžu bejt spoluadmin

6 true-pokemon-game true-pokemon-game | 13. listopadu 2015 v 19:00 | Reagovat

[5]: Eh, za prvé, o soutěžích rozhoduji já, a spoluadmina nehledám..

7 Cuttie Cuttie | 13. listopadu 2015 v 20:53 | Reagovat

Mě se nejvíce líbí to Dragy, ale samozřejmě je to tvá volba c:

8 Venosaurka Venosaurka | 13. listopadu 2015 v 21:07 | Reagovat

Vážně a někdo napsal moje jméno dobře

9 Rocko Rocko | E-mail | 15. listopadu 2015 v 13:25 | Reagovat

Navrhl jsem Mewa už s toho dúvodu že by mi bylo divné kdyby tam byla jiná legenda mohlo by jich tam být víc ale to už by museli na jednom obrázku být hodne malí a to už by nevypadalo vúbec dobre. Jednoduše ten mew když je makot je nejvhodnejší teda alespoň mne to všehno tak pripadá.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama